شاید شما هم خیلی اوقات از ظاهر شدن پیغام Trust This Computer بر روی گوشیتان متعجب شده اید . این پیغام زمانی ظاهر میشود که گوشی آيفون را توسط کابل لایتنینگ به کامپیوتر و یا اپتاپ وصل کرده باشید . منظور از این پیغام چیست ؟
پیغام Trust This Computer زمانی ظاهر میشود که گوشی آيفون برای اولین بار به یک کامپیوتر ناشناس متصل شده باشد . با کلیک بر روی گزینه " Trust " ؛ به کامپیوتر اجازه دادهاید که به اطلاعات گوشی دسترسی داشته باشد . اما با زدن گزینه " Don't Trust " کامپیوتر اجازه دسترسی به فایلها و عکسها را نخواهد داشت .
این قابلیت را در...
برچسب:
نویسنده: دانلودی